Google Pixel și Pixel XL sunt listate de către operatorul canadian Bell; vedem și noi imagini

Autor:  | Publicat în:  HTC  Google 1.484 ori
<b>Google Pixel și Pixel XL sunt listate de către operatorul canadian Bell; vedem și noi imagini</b>A mai rămas doar o zi până la evenimentul în care Google va prezenta oficial noile smartphone-uri Pixel și Pixel XL - modele ce vor adopta același design, dar și un pachet hardware similar. Vedem astăzi noi imagini oficiale pentru dispozitivele în cauză

Doar o zi rămasă până la evenimentul în care Google va prezenta oficial noile smartphone-uri PixelPixel XL, și iată că scăpările nu se opresc. De această dată noi materiale sosesc pe web chiar din partea operatorului canadian Bell ce a făcut publice paginile de precomandă ceva mai devreme decât programat inițial - o greșeală care ulterior a fost remediată, dar nu înainte ca cei atenți să realizeze câteva capturi de ecran pe care le puteți vedea și voi mai jos.

Google Pixel

Ce ne atrage atenția în cazul de față este faptul că ambele modele aduc un panou frontal cu margini generoase în partea de sus și jos, cu toate că nici cele din extremitățile laterale ale ecranului nu pot fi numite subțiri. După cum știți deja, vom avea parte de un design identic pe ambele dispozitive, fiind vorba despre carcase unibody din metal care vor include și o porțiune din sticlă pe partea din spate.

Google Pixel

Așteptăm un display FHD de 5.2 inch pe Google Pixel, în timp ce varianta phablet Pixel XL urmează a ne oferi un panou de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Ambele vor aduce procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821, 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare pe varianta standard, camere foto de 12 megapixeli și porturi USB Type-C. Posibil ca Android 7.1 Nougat să fie preinstalat aici.

Google Pixel XL

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×