HTC Ocean primeşte noi randări 3D, vine cu cameră duală şi inspiraţie de la HTC 10 (Video)

1.862 ori
<b>HTC Ocean primeşte noi randări 3D, vine cu cameră duală şi inspiraţie de la HTC 10 (Video)</b>În urmă cu aproximativ două săptămâni apărea în mediul online un clip video foarte interesant ce ne prezenta un concept de smartphone numit HTC Ocean. Astăzi revedem acest produs reprezentat în noi randări 3D, și descoperim că vine la pachet și cu o

HTC Ocean a avut parte de cea mai mare scăpare pe care o poate avea un handset ce are luni bune dacă nu chiar un an până la debut: un leak din partea unui designer ce a colaborat cu HTC. Terminalul a apărut pe web într-un clip video de prezentare, care ne uimea prin faptul ca Ocean operează fără butoane fizice. Acum designerii de la Techconfigurations au preluat toate scăpările şi zvonurile şi au creat propriile randări.

HTC Ocean

La bază, acest model pare destul de clar inspirat de HTC 10, mai ales dacă ne uităm la muchiile sale angulare în zona spatelui. Ce se remarcă din start e camera duala din spate, dar şi ecranul edge to edge din zona frontală, probabil cu panou curbat. HTC Ocean va ieşi în evidenţă prin lipsa de butoane, înlocuite cu porţiuni touch pe rama metalică, senzori si gesturi speciale de control.

HTC Ocean

Astfel pentru a creşte şi scădea volumul vom putea face swipe pe zona laterală spre exemplu. Aceste funcţii vor intra în acţiune şi la navigarea în meniuri şi la operarea camerei, aparent. Prezentat pe auriu, argintiu şi negru în randarea video 3D, terminalul mizează foarte mult pe metal şi are un mod inedit de a delimita acel port USB Type C din zona inferioară.

Nu avem indicii legat de dotările sale şi cu puţin noroc vedem acest model revoluţionar la CES sau MWC 2017, aparent în 3 versiuni diferite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×