BlackBerry DTEK70 (Mercury) apare într-o imagine oficială chiar înaintea lansării de astăzi

1.632 ori
<b>BlackBerry DTEK70 (Mercury) apare într-o imagine oficială chiar înaintea lansării de astăzi</b>În această seară la ora 21:00 cei de la TCL au programat un eveniment de presă în cadrul târgului de tehnologie CES 2017, conferință unde cel mai probabil va debuta oficial smartphone-ul cu tastatură qwerty numit BlackBerry DTEK70 a.k.a Mercury.

Seria de conferințe ce marchează startul târgului de tehnologie CES 2017 a început încă din această dimineață și evenimentele vor continua pe tot parcursul acestei zile. În această seară la ora 21:00 avem pe listă și evenimentul celor de la TCL unde cel mai probabil va fi anunțat oficial ultimul smartphone BlackBerrry cu tastatură qwerty, model destinat fanilor brandului canadian care de acum înainte se află pe mâinile chinezilor.

BlackBerry DTEK70

Vedem aici un telefon destul de generos la capitolul dimensiuni și asta datorită un display tactil de 4.63 inch aflat la pachet și desigur datorită tastaturii full qwerty pe care o primim. Observăm butoanele capacitive de control Android aflate sub display, iar pe spate nu poate să nu ne atragă atenția generosul senzor foto ce este însoțit de bliț dual-tone.

Se pare că avem parte de o carcasă cu ramă metalică și de un panou spate cu o textură specială ce imită pielea. Ca dotări hardware ar urma să mai vedem aici un procesor Qualcomm Snapdragon, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. De menționat și faptul că display-ul va oferi o rezoluție atipică de 1620 x 1080 pixeli. Aflăm detalii complete în această seară!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×