Samsung ar urma să lanseze primele telefoane flexibile în trimestrul 3 sau 4 al acestui an

1.786 ori
<b>Samsung ar urma să lanseze primele telefoane flexibile în trimestrul 3 sau 4 al acestui an</b>Încă de anul trecut se vorbește despre un smartphone flexibil Samsung, model care la un moment dat era cunoscut drept Samsung Galaxy X. Se zvonea o lansare în 2017, iar astăzi avem ocazia să aflăm mai multe detalii despre perioada în care

2017 pare a fi în sfârşit anul în care telefoanele cu adevărat flexibile intra în mainstream, sau măcar încearcă să pătrundă acolo. Azi au apărut noi zvonuri în China, afirmând că Samsung va face pasul cel mare, lansând primul său smartphone pliabil în trimestrul 3 sau 4 al acestui an.

Samsung Galaxy X

Zvonul a venit sub forma unei postari Weibo, pe care o privim cu mare precauţie. Tot ce ştim e că Samsung are de ceva vreme în pregătire aşa numitul Project Valley, care se va concretiza sub numele de Galaxy X şi ar urma să includă un smartphone cu ecran 4K, nu doar flexibil. Terminalul va sosi cu autentificare biometrică, pe bază de scanare a amprentei, feței şi palmei chiar.

Samsung Galaxy X

O serie de brevete apărute pe web recent detaliau planurile Samsung şi prezentau atât terminale cu o balama specială discret integrată, cât şi unele modele clar segmentate, cu o zonă ce se putea îndoi. Încă nu e clar şi ce fel de preţ va avea un model Galaxy X, dar suntem siguri că el va fi destul de mare, fiind un "telefon concept" ca Xiaomi Mi MIX în prima fază.

Samsung Galaxy X

E interesant că nu prea se discută despre panouri OLED flexibile de ecran în ultima vreme, ci mai degrabă despre corpul terminalului. Vom afla mai multe la IFA în acest ritm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×