BlackBerry Evolve și Evolve X debutează oficial! Telefoane mid-range cu ecran de 6 inch și baterie de 4000 mAh

2.198 ori
<b>BlackBerry Evolve și Evolve X debutează oficial! Telefoane mid-range cu ecran de 6 inch și baterie de 4000 mAh</b>Pe piața din India cei de la BlackBerry au lansat astăzi noile telefoane Evolve și Evolve X, terminale produse de către compania Optiemus ca urmare a contractului de licențiere al brandului semnat de către canadieni. Deși ne așteptam ca acestea

Astăzi pe piața din India au debutat noi smartphone-uri marca BlackBerry, terminale produse de către compania indiană Optiemus pe seama unui contract de licențiere a brandului încheiat cu firma canadiană. Dispozitele de față numite Evolve și Evolve X nu sunt tocmai flagship-urile la care ne așteptam, dar dacă ne uităm la raportul preț-specificații și la design-ul adoptat, parcă acestea nu sunt tocmai rele. Descoperiți din rândurile de mai jos ce aduce fiecare în parte!

BlackBerry Evolve

BlackBerry Evolve

Varianta mai accesibilă din acest duo este BlackBerry Evolve, un telefon ce vine echipat cu un ecran Full HD de 5.99 inch și aspect 18:9 al imaginii, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 450 de 1.8 GHz și cu 4 GB RAM. Are 64 GB spațiu de stocare flash la bord, un slot pentru carduri microSD și o cameră duală de 13 + 13 megapixeli - modul compus din doi senzori Samsung 3LB care va oferi captură bokeh.

BlackBerry Evolve

Mai avem și baterie de 4000 mAh aici, o cameră selfie de 16 megapixeli cu bliț LED în față și un scanner de amprente. Ca și construcție, acesta vine într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate dintr-un soi de policarbonat cu textură de cauciuc ce promite rezistență la zgârieturi. Prețul este de 315 euro.

BlackBerry Evolve X

BlackBerry Evolve x

În partea opusă îl avem pe BlackBerry Evolve X, varianta ce ne aduce dotări mai atractive precum procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și 6 GB RAM. Are același ecran de 5.99 inch cu rezoluție Full HD+, 64 GB spațiu de stocare flash și un slot pentru carduri microSD de până la 256 GB. Primim și baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă QuickCharge 3.0, dar și pentru încărcare wireless.

BlackBerry Evolve x

La nivel de fotografiere întâlnim aici o cameră frontală de 16 mpx cu bliț LED, iar în spate o cameră duală cu senzor principal de 12 megapixeli și senzor secundar de 13 megapixeli. Și pe acest model remarcăm un spate cu textură cauciucată și aflați că prețul său este de 430 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×