BlackBerry Evolve și Evolve X primesc un teaser video înaintea lansării de mâine

969 ori
<b>BlackBerry Evolve și Evolve X primesc un teaser video înaintea lansării de mâine</b>Așa cum era de așteptat, luna august se anunță plină de lansări din zona smartphone, lansări ce vor veni și din partea celor de la BlackBerry. Aflăm astăzi faptul că dispozitivele numite Evolve și Evolve X produse în India de către Optiemus

Ultima lună de vară ne va aduce multe lansări din zona smartphone, printre acestea numărându-se și terminalele BlackBerry Evolve și Evolve X care se pregătesc de debut chiar mâine pe data de 2 august. Dispozitivele vor fi produse în India de către Optiemus și astăzi pe seama unui teaser video descoperim câteva dintre caracteristicile acestor noi telefoane care ar putea face parte chiar din segmentul high-end.

Pe seama informațiilor știute, aceste handset-uri vor adopta panouri cu muchii foarte înguste și display-uri 18:9 (probabil cu rezoluții Full HD+), camere duale în spate care se anunță capabile de captură low-light deosebită și de zoom optic, dar și baterii de 4000 mAh care vor avea cu siguranță suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

În cele câteva secunde ale clipului video putem vedea camera duală din spate amplasată vertical, cât și spatele dispozitivelor care inițial vor ajunge la vânzare doar în India. O mare curiozitate este reprezentată de către procesoarele ce vor fi aduse la bordul acestor modele și dacă variantele cele două se vor mai diferenția și la alte capitole. Ulterior se așteaptă și o lansare globală sub numele Ghost și Ghost Pro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×