BlackBerry Ghost va fi un flagship în toată regula; Este așteptat cu o baterie de 4000 mAh

2.211 ori
<b>BlackBerry Ghost va fi un flagship în toată regula; Este așteptat cu o baterie de 4000 mAh</b>Undeva prin luna februarie a acestui an aflam pentru prima dată detalii despre un așa numit smartphone BlackBerry Ghost, terminal care încă nu s-a lansat pe piață. Astăzi @evleaks are câteva informații de dezvăluit referitoare la acest

O informație pe care celebrul leaker Evan Blass o dezvăluia în februarie era și cea referitoare la un nou smartphone pregătit de către BlackBerry, model cu dotări de flagship și ecran cu muchii înguste numit Ghost. Au trecut luni bune de la acel moment și iată că abia acum în a doua parte a anului avem extra detalii despre dispozitiv prin intermediul aceluiași leaker mai sus menționat.

BlackbBerry Ghost

@evleaks afirmă că proiectul este în cărți și pe deasupra ne dezvăluie că va avea un pachet hardware bine pus la punct, inclusiv o baterie generoasă de 4000 mAh. Aflăm și că în spate se află o cameră duală cu zoom optic și captură deosebită în condiții low-light și că lansarea este programată pentru sfârșitul acestei veri prin intermediul companiei Optiemus în India.

Ținând cont de titulatura sa de terminal flagship atunci ar trebui să vedem aici un procesor Snapdragon 845 și până la 6 GB de RAM, dotări care l-ar pune în centrul atenției. Rămâne să aflăm care va fi numele final adoptat de către BlackBerry și așteptăm certificarea TENAA în perioada următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×