O iconiță descoperită în iOS 12 Beta confirmă schimbările pentru noul iPad; Fără buton home și muchii reduse

719 ori
<b>O iconiță descoperită în iOS 12 Beta confirmă schimbările pentru noul iPad; Fără buton home și muchii reduse</b>În această toamnă sunt mari șanse ca cei de la Apple să lanseze pe lângă noi modele iPhone și un iPad nou, unul ce va suferi o transformare importantă la nivel de look. Se vorbește de multă vreme despre renunțarea la butonul home și reducerea

De multă vreme se vorbește pe seama zvonului ce indică schimbări majore pentru iPad-ul așteptat în toamnă, schimbări ce vor fi remarcate și pe partea de design de această dată. Potrivit speculațiilor vom vedea muchii mai înguste ale ecranului, dar și o renunțare la butonul home cu scanner de amprente - soluție ce va fi înlocuită de un sistem Face ID de scanare facială 3D identic cu cel de pe iPhone X.

Astăzi prin intermediul unei iconițe descoperite în cadrul iOS 12 Beta ni se confirmă într-un fel aceste modificări ce vor fi aduse la nivel de design, din imaginea pe care o vedeți mai sus lipsind butonul home și fiind afișate margini mai înguste ale panoului frontal. Nu va fi nevoie de un decupaj aici precum se menționa la un moment dat și trebuie să ne așteptăm tot la o carcasă metalică.

Noile dispozitive vor face parte din gama iPad Pro și din câte am aflat anterior, vor adopta diagonale de 10.5 inch, respectiv 12.9 inch - urmând a oferi și suport pentru Apple Pencil. Pe partea de dotări hardware vom remarca prezența unui procesor de nouă generație, poate a unor baterii mai generoase și a unei cantități mai mari de memorie RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×