BlackBerry Jakarta, un nou smartphone lansat la Mobile World Congress 2014?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 850 ori
<b>BlackBerry Jakarta, un nou smartphone lansat la Mobile World Congress 2014?</b>A trecut ceva vreme de la ultimul terminal BlackBerry lansat, deci ar fi cazul să debuteze un handset nou. Ar putea fi vorba chiar de BlackBerry Jakarta, un nume apărut recent pe web și asociat cu Mobile World Congress 2014. &nbsp; Sursa informațiilor...

A trecut ceva vreme de la ultimul terminal BlackBerry lansat, deci ar fi cazul să debuteze un handset nou. Ar putea fi vorba chiar de BlackBerry Jakarta, un nume apărut recent pe web și asociat cu Mobile World Congress 2014.

Sursa informațiilor este Focus Taiwan, care a avut o discuție cu Terry Gou, șef al firmei Hon Hai Precision Industry Co, care colaborează cu BlackBerry. Aparent Hon Hai lucrează împreună cu canadienii la designul noului device, iar cele două companii vor prezenta împreună terminale noi la showul din Barcelona, în februarie.

încă nu e clar ce fel de smartphone vom vedea și deocamdată știm numai numele său de cod: Jakarta. Alianța strategica a celor de la BlackBerry cu Hon Hai Precision poate fi mai mult de atât, dacă mă întrebați pe mine, deci am putea să vedem o achiziție în curând, din partea unui conglomerat mai mare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×