BlackBerry Keyone va fi lansat în Europa pe 5 mai; smartphone cu tastatură fizică qwerty

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.188 ori
<b>BlackBerry Keyone va fi lansat în Europa pe 5 mai; smartphone cu tastatură fizică qwerty</b>Retailerul britanic Clove Technology are astăzi vești cu privire la disponibilitatea lui BlackBerry Keyone pe piața europeană, telefon care va sosi din 5 mai aparent. Magazinul deja listează produsul pe site la un preț de 499 lire cu TVA inclus, o sumă

În vreme ce mai toți producătorii din zona smartphone vin pe piață cu smartphone-uri ce impresionează printr-un raport screen-to-body cât mai ridicat, BlackBerry rămâne conservatoare putem spune. La târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, aceștia au prezentat oficial smartphone-ul numit BlackBerry KeyOne, telefon cu tastatură qwerty care aparent va debuta comercial pe piața europeană din data de 5 mai.

BlackBerry KeyOne

Acest detaliu este dezvăluit de către retailerul britanic Clove Technology care a listat produsul pe site-ul propriu, menționând totodată și prețul de achiziție - 500 lire (tva inclus). Suma este cu adevărat exagerată ținând cont de specificațiile hardware pe care ni le oferă device-ul și ne putem aștepta ca pe plan local acesta să coste în jurul a 3.000 lei.

Ca dotări, telefonul de față vine cu un display tactil de 4.5 inch, cu un procesor Snapdragon 625 și cu 3 GB RAM. Avem 32 GB de stocare flash, o cameră foto principală de 12 megapixeli ce poate filma 4K, un senzor selfie de 8 mpx, difuzoare stereo și un scanner de amprente integrat în butonul space. Avem și o baterie de 3505 mAh și telefonul rulează Android 7.1 Nougat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×