Vodafone România oferă clienților săi bonusuri lunare de până la 3 GB pe viață

3.900 ori
<b>Vodafone România oferă clienților săi bonusuri lunare de până la 3 GB pe viață</b>Operatorul Vodafone România își continuă ofertele cu ocazia aniversării de 20 ani pe piața din România și ne anunță astăzi despre un bonus foarte interesant ce va fi acordat utilizatorilor săi. Mai precis, clienții vor putea beneficia de bonusuri de până

Fix la o zi distanță de la vesteaVodafone le va oferi clienților posibilitatea a folosi beneficiile incluse (minute, date internet) atât la nivel național, cât și în roaming, iată că avem parte de o nouă veste. Operatorul va oferi de acum clienților săi care utilizează date mobile, bonusuri lunare de până la 3 GB pe toată durata utilizării serviciilor - asta în funcție de vechimea în rețea și de tipurile de servicii folosite, indiferent de valoare acestora.

Bonusurile cu pricina vor fi activate automat și nu sunt condiționate de achiziționarea unui nou serviciu sau de reînnoirea unui contract existent. De asemenea, suntem informați că acestea sunt flexibile și vor crește odată cu vechimea în rețea a utilizatorului, ajungând până la 3 GB de date lunar. 

Această ofertă face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 ani în România și aflați că pentru abonații persoane fizice și companii, bonusurile vor fi valabile începând cu următoarea perioadă de facturare. În schimb, pentru utilizatorii care folosesc cartele preplătite, bonusul va fi activat în cursul lunii curente. 

Ca exemplu de acordare a bonusurilor, avem dată următoarea situație: un utilizator Vodafone cu abonament RED și cu o vechime în rețea de 10 ani va primi un bonus lunar de 1 GB pentru toată durata de utilizare a serviciilor. Clienții persoane fizice care au abonamente vor primi anual și un bonus de 1 GB date mobile în luna în care își sărbătoresc ziua de naștere. Detalii complete despre bonusuri găsiți pe vodafone.ro la secțiunile 'Program de loialitate'.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×