BlackBerry Milan, un telefon cu tastatură glisantă și BB 10 OS

1.719 ori
<b>BlackBerry Milan, un telefon cu tastatură glisantă și BB 10 OS</b>Se pare că BlackBerry plănuiește o întoarcere la un stil de design mai vechi și dacă Samsung are un telefon cu clapeta gata de lansare, ei bine și BlackBerry are unul cu tastatura QWERTY glisantă. &nbsp; Interesant e că acest handset are numele...

Se pare că BlackBerry plănuiește o întoarcere la un stil de design mai vechi și dacă Samsung are un telefon cu clapeta gata de lansare, ei bine și BlackBerry are unul cu tastatura QWERTY glisantă.

Interesant e că acest handset are numele de cod BlackBerry Milan, aplicat cu ceva vreme în urma unui alt model al acestui producător. Terminalul ar urma să ruleze BlackBerry 10 OS și să vină cu un display AMOLED de 4.5 inch, cu rezoluție 720p. Dotările sale vor include un procesor quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 16 GB ROM.

BlackBerry Milan, un telefon cu tastatura glisantă și BB 10 OS

Din câte am înțeles din sursa chineză a scăpării, se pare că acest smartphone va avea o cameră de 12 MP în spate și una frontală de 5 MP. Interesant e că acest model nou, Milan este numit și BlackBerry A10 în cadrul scurgerii de informații, deși până acum eram siguri că A10 e doar un Z10 cu ecran mai mare. Să fie vorba despre două versiuni diferite ale acelui handset?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×