Prestigio anunță un nou telefon quad core cu ecran de mari dimensiuni: Prestigio MultiPhone 5300 Duo

Autor:  | Publicat în:  Prestigio 2.258 ori
<b>Prestigio anunță un nou telefon quad core cu ecran de mari dimensiuni: Prestigio MultiPhone 5300 Duo</b>Prestigio este un brand internațional, vândut în peste 70 de țări, care ne prezintă la acest început de luna august un nou terminal mobil. Este vorba despre Prestigio MultiPhone 5300 Duo, cel mai mare smartphone Prestigio cu procesor quad core....

Prestigio este un brand internațional, vândut în peste 70 de țări, care ne prezintă la acest început de luna august un nou terminal mobil. Este vorba despre Prestigio MultiPhone 5300 Duo, cel mai mare smartphone Prestigio cu procesor quad core.

Terminalul este dotat cu o cameră de 8 megapixeli cu autofocus și BSI, 1 GB RAM DDR2 și 4 GB memorie eMMC. MultiPhone 5300 DUO vine cu GPU Adreno 203, o baterie de 2100 mAh, iar prețul său este de 1099 lei. Ni se promit și actualizări OTA, iar particula Duo din numele acestui nou venit semnifică prezența a doua sloturi SIM.

Telefon Prestigio MultiPhone 5300 Duo

Ecranul de 5.3 inch de la bordul acestui device este un LCD, iar terminalul mai oferă și GPS, WiFi și remarc și prezența unui bliț dual LED în partea din spate. Din câte văd și interfața sa este ușor personalizată la nivel de iconuri și primim și un eReader și Office Suite preinstalate.

îl puteți achiziționa de pe evoMAG.ro.

Telefon Prestigio MultiPhone 5300 Duo

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×