Neon, Argon și Mercury sunt numele de cod purtate de viitoare terminale BlackBerry

1.109 ori
<b>Neon, Argon și Mercury sunt numele de cod purtate de viitoare terminale BlackBerry</b>În ultimele câteva zile am obținut informații interesante cu privire la viitorul smartphone mid-range pregătit de către BlackBerry, model cu numele de cod Neon ce este doar un rebranding pentru Alcatel Idol 4. Astăzi, descoperim și alte informații prin

În ultimele câteva zile am aflat și noi informații despre viitorul smartphone mid-range BlackBerry ce ar putea fi lansat oficial chiar în cursul acestei luni. Este vorba despre modelul cu numele de cod Neon - terminal care se dovedește a fi doar un rebranding pentru Alcatel Idol 4, și asta prin intermediul unei certificări WiFi Alliance, cât și grație unei imagini sosite de curând pe web. 

Astăzi, noi detalii vin din partea unui raport al publicației VentureBeat.com ce scoate la iveală faptul că vor exista trei smartphone-uri pregătite de către canadieni. Primul este Neon, handset cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, 3 GB RAM, 16 GB stocare și cameră foto principală de 13 megapixeli. Avem și un senzor frontal de 8 megapixeli, o baterie de 2610 mAh și tehnologia Quick Charge 2.0.

Următorul de pe listă poartă numele de cod Argon, iar din punct de vedere hardware avem aici un adevărat flagship. Pachetul său de dotări este compus dintr-un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și dintr-un chip de 4 GB memorie RAM. Întâlnim aici 32 GB de stocare, o baterie de 3000 mAh cu suport QuickCharge 3.0, un scanner de amprente și o cameră foto principală de 21 megapixeli.

De asemenea, avem un port USB Type-C și o cameră frontală de 8 megapixeli. Aparent, lansarea sa ar urma să aibă loc prin luna octombrie.

Nu în ultimul rând se află modelul numit BlackBerry Mercury - telefon cu display FHD de 4.5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 625 și 3 GB memorie RAM. Avem 32 GB de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli și o baterie generoasă de 3400 mAh. Acesta va adopta și o tastatură fizică qwerty, iar o reprezentare a sa poate fi văzută chiar mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×