BlackBerry OS depășește Apple iOS pentru prima oară În SUA, după o lungă perioadă

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.211 ori
<b>BlackBerry OS depășește Apple iOS pentru prima oară În SUA, după o lungă perioadă</b>în mod surprinzător, BlackBerry OS a depășit Apple iOS pentru prima oară în SUA în luna noiembrie, după cum arată statisticile companiei de web analytics StatCounter. Aceștia au descoperit că platforma companiei RIM a avut o cotă de piață de...

În mod surprinzător, BlackBerry OS a depășit Apple iOS pentru prima oară În SUA În luna noiembrie, după o lungă dominare Apple, arată statisticile companiei de web analytics StatCounter. Aceștia au descoperit că platforma companiei RIM a avut o cotă de piață de 34.3% luna trecută, versus cea Apple, cu doar 33%.
Â

Google Android câștigă teren rapid și a făcut un salt uriaș de la 8.2% În luna noiembrie a anului trecut la 23.8% În aceeași lună a acestui an. Creșterea sa a dus la declinul lui iOS, care a ajuns de la o cotă de piață de 51.9% cu un an În urmă la 33% acum. Aodhan Cullen, CEO al StatCounter afirmă că aceste statistici ar trebui să pună dezvoltatorii pe gânduri și să Îi facă mai interesați În crearea de aplicații pentru BlackBerry-uri și terminale Android.

Același Cullen a declarat că statisticile nu menționează Încă Windows Phone 7 În mod semnificativ, când vine vorba de utilizare a webului, dar creșterea va fi interesant de monitorizat În 2011. În vreme ce În SUA domină BlackBerry OS, la nivel internațional Symbian se află pe primul loc, cu 31.9%, urmat de iOS, cu 21.9%, BlackBerry OS, cu 19.3% și Android, cu 11.6%, conform acelorași StatCounter.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×