BlackBerry şi Samsung au dezvoltat o tabletă ultra securizată pentru guvernul german: SecuTablet

999 ori
<b>BlackBerry şi Samsung au dezvoltat o tabletă ultra securizată pentru guvernul german: SecuTablet</b>Soluţia Knox a celor de la Samsung a primit multă apreciere pentru siguranţa pe care o oferă, iar soluţiile BlackBerry sunt la rândul lor apreciate la nivel guvernamental. De aceea nu ne miră să aflăm că aceste două firme colaborează pentru realizarea..

Soluţia Knox a celor de la Samsung a primit multă apreciere pentru siguranţa pe care o oferă, iar soluţiile BlackBerry sunt la rândul lor apreciate la nivel guvernamental. De aceea nu ne miră să aflăm că aceste două firme colaborează pentru realizarea unei tablete ultra securizate, ce va fi folosită de guvernul german.

În vreme ce Obama a renunţat la BlackBerry, Angela Merkel ar putea face trecerea spre un terminal coprodus de canadieni. Colaborarea dintre Samsung şi BlackBerry a dat naştere unui produs cunoscut că "SecuTablet". Aprobat de birourile federale germane pentru securitate informaţiei, produsul este o tabletă ultra securizată şi criptata, folosită doar la nivel oficial.

SecuTablet

Ea utilizează BlackBerry Hub pentru mesagerie securizată şi utilizează şi o cartelă specială de criptare de la SecuSmart, filiala BlackBerry. Avem şi un sistem de administrare a certificărilor, un VPN, iar Samsung pune la bătaie soluţia Knox. SecuTablet costă 2250 euro şi e practic un model Samsung Galaxy Tab S2 întărit pe partea de criptare şi securitate.

În ultimii ani BlackBerry s-a axat mai multe pe software şi soluţii de securitate şi comunicare, hardware-ul său fiind mai degrabă dezamăgitor şi experimentele cu Android neavând succes. Canadienii par totuşi să îşi fi găsit o nişă potrivită în zona guvernamentală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×