BlackBerry Priv devine oficial prin intermediul unui clip de prezentare; Terminalul poate fi precomandat deja! (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.141 ori
<b>BlackBerry Priv devine oficial prin intermediul unui clip de prezentare; Terminalul poate fi precomandat deja! (Video)</b>&nbsp; BlackBerry Priv a fost confirmat oficial cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, dar fără a deborda de prezentări ample şi puse la punct. Ei bine azi aflăm că terminalul poate fi precomandat deja, iar BlackBerry a publicat şi clipul oficial de...

BlackBerry Priv a fost confirmat oficial cu câteva zile în urmă, dar fără a deborda de prezentări ample şi puse la punct. Ei bine azi aflăm că terminalul poate fi precomandat deja, iar BlackBerry a publicat şi clipul oficial de mai jos pentru acest handset.

Avem de-a face aici cu primul smartphone BlackBerry cu Android ca OS şi dotat cu o tastatură QWERTY glisantă cu tehnologie SmartSlide. Terminalul are un ecran cu muchii curbate şi diagonală de 5.4 inch, iar la bord se află o baterie de 3.410 mAh. Priv oferă o rezoluţie Quad HD şi are un procesor Snapdragon 808, iar in spate se afla o cameră de 18 megapixeli cu senzor Sony, blitz dual LED şi captura video 4K. Avem parte şi de tehnologie Schneider-Kreuznach pe partea de optică.

BlackBerry Priv

Dispozitivul va putea fi cumpărat de pe 6 noiembrie, dar sunt unii reatileri din Marea Britanie de exemplu, care acceptă deja comenzi. Noul BlackBerry rulează Android 5.1.1 Lollipop, cu câteva aplicaţii şi servicii BlackBerry disponibile în exclusivitate. Priv marchează şi debutul sistemului DTEK de la BlackBerry, care creşte securitatea utilizatorului şi îi apară intimitatea.

BlackBerry Priv

BlackBerry Priv devine oficial

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×