BlackBerry Passport lansat oficial, costă 600 de dolari și are un display pătrat cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.167 ori
<b>BlackBerry Passport lansat oficial, costă 600 de dolari și are un display pătrat cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli</b>Despre existența lui BlackBerry Passport știam de ceva vreme, dar iată că acum telefonul a fost în sfârșit lansat oficial și se poate cumpăra din câteva magazine la nivel internațional. Acest model costă 599 dolari și se remarcă printr-un...

Despre existența lui BlackBerry Passport știam de ceva vreme, dar iată că acum telefonul a fost în sfârșit lansat oficial și se poate cumpăra din câteva magazine la nivel internațional. Acest model costă 599 dolari și se remarcă printr-un display de 4.5 inch, pătrat și cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli.

Terminalul are un display lat, care va permite să editați cu ușurință documente și spreasheeturi pe smartphone, conform producătorului său. Aflăm și că noul venit poate afișa 60 de caractere pe rând și că vine cu o tastatură fizică care e de 4 ori mai precisă decât cele virtuale și care reduce greșelile de scriere cu 74%. Cu această ocazie a debutat și BlackBerry Assistant, alternativă la Siri, Google Now și Cortana, care are și posibilitatea de a accesa date stocate într-un container securizat.

BlackBerry Passport

De asemenea, BlackBerry se lauda cu difuzoare cu volum și mai ridicat decât pe HTC One M8, ceea ce mi se pare incredibil, dar rămâne de văzut dacă e real. Passport se remarcă mai degrabă prin bateria cu capacitate crescută, de 3450 mAh, care ar oferi în jur de 30 de ore de utilizare standard. Handsetul vine și cu un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.2 GHz și 3 GB RAM, plus o tastatură care include și gesturi touch.

Va fi acest model un hit sau doar ultimul flagship BB?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×