Samsung Galaxy Note 3 supus la testul Îndoirii carcasei, după modelul lui iPhone 6 Plus (Video)

2.764 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 supus la testul Îndoirii carcasei, după modelul lui iPhone 6 Plus (Video)</b>De vreme ce au apărut mai multe cazuri în care corpul lui iPhone 6 Plus ar fi fost îndoit de purtarea în buzunare de jeanși strâmți, iată că băieții de la Unbox Therapy au testat "flexibilitatea" lui Galaxy Note 3, pentru a afla dacă el stă...

De vreme ce au apărut mai multe cazuri în care corpul lui iPhone 6 Plus ar fi fost îndoit de purtarea în buzunare de jeanși strâmți, iată că băieții de la Unbox Therapy au testat "flexibilitatea" lui Galaxy Note 3, pentru a afla dacă el stă mai bine la acest capitol.

Același canal YouTube a testat și iPhone 6 Plus în aceleași condiții și rezultatele nu au fost prea bune. Handsetul ar fi crăpat în apropierea butoanelor de volum, acolo fiind punctul său slab. Rețineți că îndoirea a fost făcută manual, în ambele cazuri. La Note 3 deși deformarea pare vizibilă în test, ea nu afectează funcționarea de zi cu zi a acestui model. Inspirați de acest "bendgate" și cei de la 9to5google.com au testat un Galaxy S4, care a supraviețuit îndoirii, doar că i-a sărit capacul bateriei.

După Will it Blend, drop test-uri și telefoane împușcate cu mitraliera, îndoirea lor pare a fi noua modă la capitolu tortură. încă de când telefoanele au început să coboare sub 8 mm în grosime am spus că asta le va afecta rezistenta și astfel de clipuri și teste sunt cea mai bună dovadă că avem dreptate. Am fi curioși cum s-ar comporta un Gionee Elife 5.1 de 5,15 mm într-un astfel de test! :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×