Samsung Galaxy Note 3 supus la testul Îndoirii carcasei, după modelul lui iPhone 6 Plus (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.587 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 supus la testul Îndoirii carcasei, după modelul lui iPhone 6 Plus (Video)</b>De vreme ce au apărut mai multe cazuri în care corpul lui iPhone 6 Plus ar fi fost îndoit de purtarea în buzunare de jeanși strâmți, iată că băieții de la Unbox Therapy au testat "flexibilitatea" lui Galaxy Note 3, pentru a afla dacă el stă...

De vreme ce au apărut mai multe cazuri în care corpul lui iPhone 6 Plus ar fi fost îndoit de purtarea în buzunare de jeanși strâmți, iată că băieții de la Unbox Therapy au testat "flexibilitatea" lui Galaxy Note 3, pentru a afla dacă el stă mai bine la acest capitol.

Același canal YouTube a testat și iPhone 6 Plus în aceleași condiții și rezultatele nu au fost prea bune. Handsetul ar fi crăpat în apropierea butoanelor de volum, acolo fiind punctul său slab. Rețineți că îndoirea a fost făcută manual, în ambele cazuri. La Note 3 deși deformarea pare vizibilă în test, ea nu afectează funcționarea de zi cu zi a acestui model. Inspirați de acest "bendgate" și cei de la 9to5google.com au testat un Galaxy S4, care a supraviețuit îndoirii, doar că i-a sărit capacul bateriei.

După Will it Blend, drop test-uri și telefoane împușcate cu mitraliera, îndoirea lor pare a fi noua modă la capitolu tortură. încă de când telefoanele au început să coboare sub 8 mm în grosime am spus că asta le va afecta rezistenta și astfel de clipuri și teste sunt cea mai bună dovadă că avem dreptate. Am fi curioși cum s-ar comporta un Gionee Elife 5.1 de 5,15 mm într-un astfel de test! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×