BlackBerry Passport va fi disponibil cu ocazia sărbătorilor În două noi variante de culoare; roșu, respectiv alb

1.635 ori
<b>BlackBerry Passport va fi disponibil cu ocazia sărbătorilor În două noi variante de culoare; roșu, respectiv alb</b>Un device care a atras toată atenția acum ceva timp este și BlackBerry Passport, terminal cu tastatură qwerty ce adoptă o formă destul de diferită față de actualele smartphone-uri existente pe piață. Dacă până acum device-ul era disponibil...

Un device care a atras toată atenția acum ceva timp este și BlackBerry Passport, terminal cu tastatură qwerty ce adoptă o formă destul de diferită față de actualele smartphone-uri existente pe piață. Dacă până acum device-ul era disponibil doar pe negru, se pare că începând de luna viitoare, Passport va putea fi achiziționat și pe alb, respectiv roșu.

După cum bine știm, BlackBerry Passport aduce la pachet un display IPS LCD de 4.5 inch cu rezoluție 1.440 x 1.440 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și difuzoare stereo.

BlackBerry Passport

Pe lângă funcția pentru care a fost menită tastatura fizică qwerty, aceasta poate fi folosită și pentru navigarea prin meniul telefonului, sau pe paginile web prin gesturi de swipe. Deși nu este un device atât de atractiv, trebuie să recunoaștem că această variantă roșie prezentată mai sus arată foarte bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×