BlackBerry pornește un program de schimbat iPhone-uri pe modele Passport, cu 550 de dolari primiti inapoi

1.051 ori
<b>BlackBerry pornește un program de schimbat iPhone-uri pe modele Passport, cu 550 de dolari primiti inapoi</b>BlackBerry a pornit un program de trade in care vizează posesorii de modele iPhone, ce vor primi o sumă înapoi și vor putea cumpăra un BlackBery Passport. Acest terminal se vinde bine și chiar mai bine decât se așteptau analiștii aparent, dar un...

BlackBerry a pornit un program de trade in care vizează posesorii de modele iPhone, ce vor primi o sumă înapoi și vor putea cumpăra un BlackBery Passport. Acest terminal se vinde bine și chiar mai bine decât se așteptau analiștii aparent, dar un impuls de acest gen nu strică.

începând de la 1 decembrie, pentru o perioadă limitată de timp, posesorii de modele Apple iPhone pot face upgrade-ul la Passport și vor primi până la 400 de dolari înapoi pentru iPhone-ul lor, plus încă 150 de dolari de la BlackBerry. Modelele aflate pe listă sunt iPhone 4S, iPhone 5 și iPhone 5s, iar programul va dura până pe 13 februarie 2015. Astfel de inițiative sunt comune în rândul producătorilor de smartphone-uri, dar observ că cei de la BlackBerry sunt generoși cu sumele aici.

Practic poți primi în jur de 550 de dolari dacă renunți la iPhone și cumperi un Passport. Evident, această inițiativă se aplică doar în Canada și SUA, iar suma extra de 150 de dolari vine sub formă de card Visa Prepaid. De obicei la trade in se practică sume de 200 sau maxim 300 de dolari, deci cei de la BlackBerry sunt foarte darnici. în cazul în care vă întrebați, în SUA un BlackBerry Passport costă 500 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×