BlackBerry Torch 9860 apare intr-un nou clip hands-on; Iata noul Torch! (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.663 ori
<b>BlackBerry Torch 9860 apare intr-un nou clip hands-on; Iata noul Torch! (Video)</b>BlackBerry Torch 9860, zis si Monza si-a mai facut aparitia pe web zilele trecute intr-o serie de imagini si iata-l acum revenind intr-un clip video hands on. Luam contact cu noul model Torch in video-ul de mai jos. &nbsp; Exista speculatii ce afirma ca...

BlackBerry Torch 9860, zis si Monza si-a mai facut aparitia pe web zilele trecute intr-o serie de imagini si iata-l acum revenind intr-un clip video hands on. Luam contact cu noul model Torch in video-ul de mai jos.

Exista speculatii ce afirma ca acesta nu ar fi de fapt un model Torch, ci parte a altei sub-serii de terminale BlackBerry. Avem totusi confirmarea apartenentei acestui telefon prin intermediul unor documente ale operatorilor de telefonie mobila si ale retailerilor. Ati mai vazut acest model pe web probabil si sub numele de BlackBerry Touch 9860, Monza sau Storm 3, ultimul fiind un nume de cod destul de absurd, avand in vedere indepartarea de seria de modele Storm.

Zvonurile afirma ca Torch 9860 este un terminal cu procesor de 1.2 GHz, 768 MB RAM, 4 GB memorie interna si slot microSD. Carcasa sa masoara 11.5 mm si asteptam acum si o data de lansare pentru acest handset care ruleaza BlackBerry OS 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×