BlackBerry Storm 3 filmat În premieră; iată și specificațiile! (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.749 ori
<b>BlackBerry Storm 3 filmat În premieră; iată și specificațiile! (Video)</b>Nu se știe dacă urmașul lui BlackBerry Storm 2 va purta numele de Storm 3 sau Monaco, după cum afirmă speculațiile, dar ce este cert e faptul că acest smartphone a fost surprins în acțiune în următorul clipvideo. Avem de-a face cu un terminal...

Nu se știe dacă urmașul lui BlackBerry Storm 2 va purta numele de Storm 3 sau Monaco, după cum afirmă speculațiile, dar ce este cert e faptul că acest smartphone a fost surprins în acțiune în următorul clipvideo. Avem de-a face cu un terminal ce rulează BlackBerry OS 6.1 și are o grosime de doar 11.5 mm.

Ne așteptăm ca acest model să fie anunțat de abia în luna mai, în cadrul evenimentului BlackBerry World, ceea ce le oferă celor de la RIM destul timp pentru a dezvolta software-ul de pe handset. Iată și o listă cu dotările noului BlackBerry Storm:

  • Procesor: Qualcomm, 1.2GHz
  • Conectivitate: dual band CDMA, EV-DO Rev. A, quad band EDGE, WiFi, GPS, Bluetooth
  • Display: 3.7 inch, 800 x 480 pixeli, 15:9
  • Camera: 5MP, bliț, stabilizator de imagine, captură video HD 720p
  • Memorie: 4GB, 768MB RAM, slot microSD (până la 32GB)

Dacă nu v-a convins acest clip, atunci va trebui să așteptăm până în mai, atunci când handsetul va deveni oficial și ne vor fi prezentate funcțiile sale în detaliu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×