BlackBerry Passport surprins în acţiune cu Android la bord, fără prea multe modificări şi cu UI fluid (Video)

1.754 ori
<b>BlackBerry Passport surprins în acţiune cu Android la bord, fără prea multe modificări şi cu UI fluid (Video)</b>Ştim deja că BlackBerry are &icirc;n pregătire un telefon cu Android la bord, faimosul model Venice, dar azi descoperim că şi Passport poate rula Android fără probleme. Avem parte de un hands on realizat de un site din Brazilia, care ne prezintă...

Ştim deja că BlackBerry are în pregătire un telefon cu Android la bord, faimosul model Venice, dar azi descoperim că şi Passport poate rula Android fără probleme. Avem parte de un hands on realizat de un site din Brazilia, care ne prezintă un model BlackBerry Passport ce rulează Android într-un mod fluid.

Nu pot spune că mă surprinde prea mult acest lucru, mai ales că puteam deja rula aplicaţii Android pe Passport, fie prin sideloading de APK-uri, fie descărcându-le din Amazon App Store. Se pare că BlackBerry a ales să nu aplice vreun skin propriu peste acest OS, deci primim un Android în mare stock aici. Şi aplicaţiile Google sunt incluse, dar BlackBerry Hub rămâne în centrul mecanismelor de comunicare de pe terminal.

Şi restul suitei de aplicaţii BlackBerry rămâne la posturi, inclusiv BlackBerry Assistant, care devine puţin cam irelevant totuşi în faţa lui Google Now. După cum se vede şi în clip Android rulează fără pic de lag aici şi la urma urmei de ce nu ar face-o, pentru că e vorba de un handset cu 3 GB RAM şi un procesor Snapdragon puternic. Vedem şi tastatura virtuală în acţiune la un moment dat, completând inputul celei fizice.

Rămâne acum doar să îl aşteptăm pe Venice...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×