BlackBerry Storm 3 (Touch 9680?) Își face apariția Într-o experiență hands-on (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.516 ori
<b>BlackBerry Storm 3 (Touch 9680?) Își face apariția Într-o experiență hands-on (Video)</b>Scăpările de săptămâna trecută din tabăra RIM au urmări și în această săptămână, astfel că vedem mai jos un nou terminal BlackBerry al cărui nume de cod este 9860, dar a cărui identitate este neclară. Acesta ar putea fi BlackBerry Storm...

Scăpările de săptămâna trecută din tabăra RIM au urmări și în această săptămână, astfel că vedem mai jos un nou terminal BlackBerry al cărui nume de cod este 9860, dar a cărui identitate este neclară. Acesta ar putea fi BlackBerry Storm 3, BlackBerry Touch 9860 sau un nou model Torch.

Clipul hands-on de mai jos provine direct din Tailanda, iar norocosul care mânuiește handsetul pare a aprecia interfața terminalului. Este încă neclar dacă aceasta este o versiune viitoare de BlackBerry OS (7?) sau s-a făcut deja trecerea la QNX, platforma revoluționară de pe tableta BlackBerry Playbook.

Din câte știm până acum BlackBerry Touch 9860 vine cu un procesor de 1.2 GHZ și display touch de 3.7 inchi, plus o cameră de 5 megapixeli. E foarte probabil ca handsetul să fie anunțat luna viitoare la BlackBerry World, iar utilizatorul din aceste clipuri afirmă că vom vedea telefonul pe piață în trimestrul 3.

Cum vi se pare noul BlackBerry OS? Se poate compara cu iOS, Windows Phone, Symbian sau Android?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×