BlackBerry Storm la volanul unui bolid de Formula 1

1.934 ori

Cu doar 2 saptamani inainte de debutul sezonului 2009 de Formula 1, cativa fani ai echipei McLaren si ai lui Lewis Hamilton au creat unul dintre cele mai reusite virale realizate vreodata pentru BlackBerry Storm. Ce legatura exista intre Storm si Formula...

Cu doar 2 saptamani inainte de debutul sezonului 2009 de Formula 1, cativa fani ai echipei McLaren si ai lui Lewis Hamilton au creat unul dintre cele mai reusite virale realizate vreodata pentru BlackBerry Storm. Ce legatura exista intre Storm si Formula 1, aflati din acest clip:

Initial, fanul McLaren a folosit un soft special pe BlackBerry Storm pentru a controla un monopost de jucarie cu telecomanda pe un circuit fabricat din birourile de la munca. Dupa ce McLaren si Vodafone au aflat de initiativa tanarului printr-o postare pe YouTube, posesorul de BlackBerry Storm a ajuns in Portugalia, la circuitul de teste McLaren.

BlackBerry Storm la volanul unui bolid de Foemula 1

Acolo el i-a cunoscut pe Lewis Hamilton si mecanicii echipei preferate F1, care au reusit sa implementeze mecanismul de control al masinutei pe un monopost real. Imaginat-va doar: un monopost de Formula 1 controlat cu ajutorul unui telefon BlackBerry Storm, ce indeplineste rol de telecomanda... incredibil!

Sursa: Crackberry.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×