BlackBerry Thunder/Storm in actiune intr-un clip video

1.102 ori

Cu showul CTIA SF 2008 gata de debut, e normal sa vedem cum RIM sa pregateste sa lanseze un hit BlackBerry ce foloseste touchscreen. BlackBerry Storm a "scapat" pe Internet, sub forma unei experiente video, pe care o puteti urmari mai jos: BlackBerry...

Cu showul CTIA SF 2008 gata de debut, e normal sa vedem cum RIM sa pregateste sa lanseze un hit BlackBerry ce foloseste touchscreen. BlackBerry Storm a "scapat" pe Internet, sub forma unei experiente video, pe care o puteti urmari mai jos:

BlackBerry Thinder video

BlackBerry Storm (sau Thunder, in functie de operator) este dotat cu un display touch de mari dimensiuni, care va multumi chiar si cel mai mare fan iPhone. Versiunea pentru Verizon a terminalului a fost depistata pe web, datorita utilizatorului cunoscut sub porecla de Brewninja. Clipul video de mai sus confirma prezenta unui accelerometru, care permite rotirea automata a ecranului, dar din pacate aflam si ca display-ul nu este atat de perfect pe cat pare.

Partea buna a acestei prezentari este faptul ca tastatura lui BlackBerry Thunder/Storm este mare si usor de utilizat. Va fi o toamna foarte ocupata, majoritatea lansarilor de top ale anului 2008 avand loc inaintea sarbatorilor de iarna, cu luni bune chiar, fie ca vorbim despre HTC-uri (S740, Touch Pro, Dream), XPERIA X1, Tube, nou LG Prada sau Chocolate sau noi BlackBerry-uri.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×