BlackBerry Triton, primul telefon 4G produs de RIM?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.739 ori
<b>BlackBerry Triton, primul telefon 4G produs de RIM?</b>BlackBerry Triton este la fel de misterios precum creatura care ii da numele si din pacate, tot ce stim despre acest model se rezuma la 2 specificatii. Nici macar o imagine cu noul handset nu a scapat pe web, dar macar stim ca Triton reprezinta o...

BlackBerry Triton este la fel de misterios precum creatura care ii da numele si din pacate, tot ce stim despre acest model se rezuma la 2 specificatii. Nici macar o imagine cu noul handset nu a scapat pe web, dar macar stim ca Triton reprezinta o premiera: primul BlackBerry cu suport pentru conectivitate 4G.

Informatiile vin de la analistul companiei Frost & Sullivan, Samir Kapal, care a oferit publicitatii nu doar numele de cod al telefonului, ci si faptul ca el va sosi cu o camera de 5 megapixeli in partea din spate si o camera frontala cu aceeasi rezolutie. Ramane de vazut ce retea de telefonie va adopta acest model 4G, favoritii fiind Sprint, dupa ce au deja experienta modelului HTC EVO 4G.

Analistul mentionat anterior afirma ca noul BlackBerry va debuta in luna decembrie, cel mai probabil in perioada sarbatorilor de iarna.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×