BlackBerry Triton, primul telefon 4G produs de RIM?

1.806 ori
<b>BlackBerry Triton, primul telefon 4G produs de RIM?</b>BlackBerry Triton este la fel de misterios precum creatura care ii da numele si din pacate, tot ce stim despre acest model se rezuma la 2 specificatii. Nici macar o imagine cu noul handset nu a scapat pe web, dar macar stim ca Triton reprezinta o...

BlackBerry Triton este la fel de misterios precum creatura care ii da numele si din pacate, tot ce stim despre acest model se rezuma la 2 specificatii. Nici macar o imagine cu noul handset nu a scapat pe web, dar macar stim ca Triton reprezinta o premiera: primul BlackBerry cu suport pentru conectivitate 4G.

Informatiile vin de la analistul companiei Frost & Sullivan, Samir Kapal, care a oferit publicitatii nu doar numele de cod al telefonului, ci si faptul ca el va sosi cu o camera de 5 megapixeli in partea din spate si o camera frontala cu aceeasi rezolutie. Ramane de vazut ce retea de telefonie va adopta acest model 4G, favoritii fiind Sprint, dupa ce au deja experienta modelului HTC EVO 4G.

Analistul mentionat anterior afirma ca noul BlackBerry va debuta in luna decembrie, cel mai probabil in perioada sarbatorilor de iarna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×