BlackBerry Venice primește câteva randări; iată cum ar putea arăta telefonul în diferite nuanțe de culoare

1.365 ori
<b>BlackBerry Venice primește câteva randări; iată cum ar putea arăta telefonul în diferite nuanțe de culoare</b>Printre device-urile pe care BlackBerry ni le pregătește &icirc;n acest moment, se află și slider-ul Venice, telefon cu Android pe care l-am putut admira chiar și &icirc;n cadrul unui clip hands-on detaliat acum c&acirc;teva zile. La scurt timp de la...

Printre device-urile pe care BlackBerry ni le pregătește în acest moment, se află și slider-ul Venice, telefon cu Android pe care l-am putut admira chiar și în cadrul unui clip hands-on detaliat acum câteva zile. La scurt timp de la publicarea acestor materiale, cei de la The World of Pootermobile s-au decis să lucreze la câteva randări cu telefonul în cauză.

Aceștia ne prezintă astăzi cum ar putea arăta telefonul în diferite nuanțe de culoare ca și: roșu, albastru, alb, mov, argintiu, și desigur negru. La fel ca și în cazul lui BlackBerry Passport, cea mai atractivă culoare pare a fi acel roșu aprins, dar nici varianta albastră nu este deloc rea.

BlackBerry Venice

Știm deja faptul că BlackBerry Venice va sosi cu un display Quad HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 și cu un senzor foto principal de 18 megapixeli cu bliț LED. Elementul ce va diferenția acest model de restul smartphone-urilor cu Android, va fi tastatura qwerty ce se ascunde sub display, element caracteristic BlackBerry.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×