BlackBerry Z10 primește o ediție specială Porsche; Iată fotografii!

1.405 ori
<b>BlackBerry Z10 primește o ediție specială Porsche; Iată fotografii!</b>Cu ceva timp în urma BlackBerry și Porsche lansau împreună o ediție personalizată de telefon BlackBerry de lux, care a prins destul de mult la publicul cu bani încât să ajungă în câteva seriale TV. A trecut ceva vreme de atunci și acum iată...

Cu ceva timp în urma BlackBerry și Porsche lansau împreună o ediție personalizată de telefon BlackBerry de lux, care a prins destul de mult la publicul cu bani încât să ajungă în câteva seriale TV. A trecut ceva vreme de atunci și acum iată că BlackBerry și Porsche colaborează din nou, personalizandu-l pe BlackBerry Z10.

Device-ul va fi acoperit cu fibră de carbon și va rula o variantă personalizată de BlackBerry 10 OS. Se vehiculează și un preț de 2000 de dolari, iar textura interiorului capacului bateriei îmi amintește ușor de Motorola Droid RAZR. Remarcați și marginile foarte mici ale ecranului și partea inferioară ușoară rotunjită.

BlackBerry Z10 primește o ediție specială Porsche; Iată fotografii!

Se pare că ediția limitată este cunoscută drept BlackBerry P9982 și așteptăm să vedem în curând oameni de afaceri și fotbaliști cu acest telefon la purtător. Ăsta evident dacă nu își vor prinde urechile în BlackBerry 10 OS. Locul în care am văzut un BlackBerry Porsche Edition mai vechi? Un serial cu oameni politici de la Washington, de pe Netflix. Cam așa sună publicul țintă pentru un astfel de produs.

BlackBerry Z10 Porche Edition

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×