BlackBerry P9981, un nou telefon de lux creat de Porsche Design

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.237 ori
<b>BlackBerry P9981, un nou telefon de lux creat de Porsche Design</b>Dacă sunteți în căutarea unui telefon de lux și Vertu nu va sună prea bine, iar un iPhone aurit este prea opulent, ei bine atunci aflați că BlackBerry P9981 este un astfel de handset. Creat în colaborare cu Porsche Design, acest model a fost...

Dacă sunteți în căutarea unui telefon de lux și Vertu nu va sună prea bine, iar un iPhone aurit este prea opulent, ei bine atunci aflați că BlackBerry P9981 este un astfel de handset. Creat în colaborare cu Porsche Design, acest model a fost prezentat oficial în Dubai cu câteva zile în urmă.

La baza BlackBerry P9981 este un model Bold Touch 9900, care a fost personalizat de către cei de la Porsche Design. Aproape că nu recunoaștem modelul original, mai ales că el vine acum cu un înveliș din oțel inoxidabil, în vreme ce în partea din spate terminalul este împodobit cu piele scumpă. Specificațiile sale includ un procesor QC8655 de 1 GHz (underclocked), 1 GB RAM și memorie internă de 8 GB. Camera sa are un senzor de 5 megapixeli, iar telefonul este capabil de captură video 720p HD.

P9981 rulează BlackBerry OS 7, dar și platform a fost personalizata de Porsche Design, astfel că vine cu fonturi și iconuri speciale. Din păcate problema aici este prețul, deoarece acest obiect de lux va costa până la 2000 de dolari. Veți găsi terminalul în magazinele Porsche Design până la finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×