Blackview Omega Pro este anunțat în Filipine; telefon cu 3 GB RAM și procesor octa-core ce costă 99$

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.312 ori
<b>Blackview Omega Pro este anunțat în Filipine; telefon cu 3 GB RAM și procesor octa-core ce costă 99$</b>La ora actuală, modele ca și iPhone 4/4s, sunt telefoane foarte căutate pe piața second-hand, modele care din punctul meu de vedere adoptă unul dintre cele mai atractive design-uri din portofoliul Apple. După cum bine știți, numeroși producători...

La ora actuală, modele ca și iPhone 4/4s, sunt telefoane foarte căutate pe piața second-hand, modele care din punctul meu de vedere adoptă unul dintre cele mai atractive design-uri din portofoliul Apple. După cum bine știți, numeroși producători încearcă să copieze telefoanele Apple, unii având succes, alții mai deloc.

Un producător ce încearcă să revină la design-ul lui iPhone 4s, este și Blackview, o companie de origine chineză ce astăzi dezvăluie modelul Omega Pro. Telefonul în cauză aduce un display HD de 5 inch + Gorilla Glass 3, 4G LTE, și un procesor octa-core Mediatek MT6753 de 1.5 GHz (pe 64-bit).

Ni se oferă 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli. De asemenea, Omega Pro oferă și un senzor frontal de 2 megapixeli, suport dual-SIM și o baterie de 2.400 mAh.

Telefonul va fi disponibil pe alb și negru la un preț de doar 99$.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×