Blackview Omega Pro este anunțat în Filipine; telefon cu 3 GB RAM și procesor octa-core ce costă 99$

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.344 ori
<b>Blackview Omega Pro este anunțat în Filipine; telefon cu 3 GB RAM și procesor octa-core ce costă 99$</b>La ora actuală, modele ca și iPhone 4/4s, sunt telefoane foarte căutate pe piața second-hand, modele care din punctul meu de vedere adoptă unul dintre cele mai atractive design-uri din portofoliul Apple. După cum bine știți, numeroși producători...

La ora actuală, modele ca și iPhone 4/4s, sunt telefoane foarte căutate pe piața second-hand, modele care din punctul meu de vedere adoptă unul dintre cele mai atractive design-uri din portofoliul Apple. După cum bine știți, numeroși producători încearcă să copieze telefoanele Apple, unii având succes, alții mai deloc.

Un producător ce încearcă să revină la design-ul lui iPhone 4s, este și Blackview, o companie de origine chineză ce astăzi dezvăluie modelul Omega Pro. Telefonul în cauză aduce un display HD de 5 inch + Gorilla Glass 3, 4G LTE, și un procesor octa-core Mediatek MT6753 de 1.5 GHz (pe 64-bit).

Ni se oferă 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli. De asemenea, Omega Pro oferă și un senzor frontal de 2 megapixeli, suport dual-SIM și o baterie de 2.400 mAh.

Telefonul va fi disponibil pe alb și negru la un preț de doar 99$.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×