Panasonic P55 Novo este un nou telefon cu 3 GB RAM, blitz triplu LED, preţ de doar 144 dolari

955 ori
<b>Panasonic P55 Novo este un nou telefon cu 3 GB RAM, blitz triplu LED, preţ de doar 144 dolari</b>În ultima vreme piața din India a devenit foarte importantă pentru cei de la Panasonic, producător ce lansează din ce în ce mai multe modele aici. Chiar astăzi a debutat Panasonic P55 Novo, un terminal de buget ce se poate lăuda cu un chip de 3 GB RAM

Panasonic a lansat un nou handset azi, unul care în urmă cu câţiva ani ar fi fost chiar phablet, având în vedere diagonala de 5.3 inch. Avem de-a face cu un smartphone care costă doar 144 dolari şi se remarcă prin ai săi 3 GB RAM si blitzurile sale.

Panasonic P55 Novo

Disponibil în 3 nuanţe, adică auriu, albastru şi gri, handsetul vine cu un ecran 720p de 5.3 inch, ce promite unghiuri largi de vizualizare. Primim şi Android 6.0 Marshmallow, un procesor octa core MediaTek tactat la 1.3 GHz şi 16 GB stocare, din care mai puţin de 12 GB sunt disponibili pentru utilizator. Există şi slot microSD la dispoziţie, iar terminalul vine cu accelerometru, giroscop şi senzor geomagnetic.

În spate găsim o cameră de 13 megapixeli, cu blitz triplu LED, iar cea frontală are rezoluţie de 5 MP şi are la rândul său blitz LED. Cred că acesta e primul model de la Lumia 950 XL încoace ce aduce un blitz triplu LED. Telefonul dispune de suport 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 şi două sloturi SIM, iar bateria să are o capacitate de 2500 mAh. A debutat în India şi cu puţin noroc va ajunge şi în alte teritorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×