Lenovo Vibe X3 își dezvăluie specificațiile tehnice înainte de posibilul debut la IFA 2015

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.340 ori
<b>Lenovo Vibe X3 își dezvăluie specificațiile tehnice înainte de posibilul debut la IFA 2015</b>Ne mai despart doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni de t&acirc;rgul IFA 2015, show al tehnologiei ce are loc anual &icirc;n Berlin la &icirc;nceput de Septembrie. La fața locului vor fi ca de obicei prezenți at&acirc;t editori din &icirc;ntreaga lume,...

Ne mai despart doar câteva săptămâni de târgul IFA 2015, show al tehnologiei ce are loc anual în Berlin la început de Septembrie. La fața locului vor fi ca de obicei prezenți atât editori din întreaga lume, dar și producători hardware. Lenovo nu va lipsi de la acest târg, producător chinez ce va sosi cu ceva destul de interesant.

Este vorba despre Lenovo Vibe X3, telefon ce astăzi își dezvăluie specificațiile prin intermediul GFXBench. Noul model este posibil să adopte un display Full HD de 5 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 tactat la 1.8 GHz, 3 GB memorie RAM LPDDR3 și 32 GB spațiu de stocare plus slot microSD.

Vom primi o cameră foto principală de 20 megapixeli cu bliț dual-LED, un senzor selfie de 7 megapixeli, conectivitate 4G LTE și un scanner de amprente amplast frontal. Lenovo Vibe X3 va rula sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop împreună cu interfața Lenovo Vibe UI aplicată deasupra.

Este posibil ca acest model să ofere difuzoare stereo frontale, și un chip audio Hi-Fi pentru o experiență audio de calitate superioară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×