O nouă imagine cu Sony Xperia Z5 şi Z5 Compact ne oferă o privire mai clară asupra scannerului de amprente

1.403 ori
<b>O nouă imagine cu Sony Xperia Z5 şi Z5 Compact ne oferă o privire mai clară asupra scannerului de amprente</b>După imagini hands on destul de clare &icirc;n care vedeam un Xperia Z5, comparat cu un iPhone şi un Xperia Z5 Compact, azi putem vedea handseturile şi din profil. Şi există un motiv bun pentru acest unghi şi anume o privire mai bună asupra...

După imagini hands on destul de clare în care vedeam un Xperia Z5, comparat cu un iPhone şi un Xperia Z5 Compact, azi putem vedea handseturile şi din profil. Şi există un motiv bun pentru acest unghi şi anume o privire mai bună asupra scannerului de amprente integrat în butonul Power lateral.

Seria Xperia Z este cunoscută prin butonul Power metalic trademark, rotund şi uneori puţin cam prea mare, plasat lateral. Odată cu Xperia Z5 se va trece la un buton alungit, de culoare albă şi pe care îl vom folosi şi pentru autentificare biometrică, se pare. Sursa scăpării este @vizileaks, iar imaginea de mai sus îl include atât pe Xperia Z5, cât şi pe Xperia Z5 Compact.

Ambele ar putea debuta la IFA 2015 luna viitoare la Berlin. Sursa afirmă că ambele handseturi sunt prezentate aşa cum sunt în realitate, fără să aibă designul ascuns de vreo carcasă. Din câte vedem se continuaădesignul Omnibalance, Xperia Z5 e subţire şi mi se pare foarte bizară amplasarea butoanelor de volum, ce par să fie sub butonul Power.

Zvonurile afirmă că Xperia Z5 va sosi cu un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 810 şi 3 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×