Bloomberg reconfirmă detaliile aflate anterior despre Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge

Autor:  | Publicat în:  Samsung 871 ori
<b>Bloomberg reconfirmă detaliile aflate anterior despre Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge</b>Un nou raport &nbsp;sosit astăzi din partea celor de la Bloomberg ne reconfirmă câteva dintre lucrurile pe care le-am auzit deja despre noua generație Galaxy S, smartphone ce va fi lansat pe 1 martie în cadrul târgului Mobile World Congress 2015 din...

Un nou raport  sosit astăzi din partea celor de la Bloomberg ne reconfirmă câteva dintre lucrurile pe care le-am auzit deja despre noua generație Galaxy S, smartphone ce va fi lansat pe 1 martie în cadrul târgului Mobile World Congress 2015 din Barcelona. Totodată, vom primi și un model inedit numit Galaxy S6 Edge, terminal cu display curbat în cele două laturi.

Potrivit acestei publicații, informațiile despre cele două telefoane au fost primite prin intermediul unei surse interne, persoană ce ne dezvăluie faptul că într-adevăr aceste dispozitive vor sosi în carcase din metal alături de cel mai puternic chip Samsung, cel mai probabil o unitate octa-core Exynos 7420.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, se așteaptă ca Samsung Galaxy S6 să aducă un display QHD de 5.1 inch, o cameră foto de 20.7 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și trei variante diferite în ceea ce privește spațiul intern de stocare: 32 GB, 64 GB, și 128 GB. Telefonul va rula Android 5.0 Lollipop și va oferi suport pentru carduri microSD de până la 128GB.

Aflăm că aceleași specificații se vor regăsi și pe modelul S6 Edge, diferențele fiind astfel reprezentate doar de panoul cu margini curbate. Deși numeroase imagini randate ajunse pe web ne-au oferit o idee despre modul în care Galaxy S6 ar putea arăta, până în acest moment nu am văzut vreun leak similar cu imagini referitoare la modelul Galaxy S6 Edge, lucru pe care îl așteptăm cu mare interes. Voi pe care l-ați alege dintre cele două?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×