Blu anunță Life Pro, cel mai subțire smartphone cu ecran de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  BLU 1.389 ori
<b>Blu anunță Life Pro, cel mai subțire smartphone cu ecran de 5 inch</b>De ce ne interesează un telefon venit din China cu brand Blu? Pentru că modelele Blu au același producător ca și cele rebranduite Allview și am putea vedea în curând în România un terminal în genul celui proaspăt lansat azi. E vorba despre Blu...

De ce ne interesează un telefon venit din China cu brand Blu? Pentru că modelele Blu au același producător ca și cele rebranduite Allview și am putea vedea în curând în România un terminal în genul celui proaspăt lansat azi. E vorba despre Blu Life Pro, despre care aflați detalii mai jos.

Avem de-a face cu cel mai subțire telefon cu ecran HD de 5 inch, care se remarcă printr-o grosime de doar 6.9 mm. La interiorul acestui device se afla un procesor quad core de 1.5 GHz (MediaTek MT6589T), 1 GB RAM, iar ecranul său de 5 inch oferă o rezoluție HD. Life Pro va intra în oferă unor retaileri online precum Amazon la un preț destul de rezonabil de aproximativ 300 de dolari, care nu sună deloc rău.

Blu Life Pro

Alte dotări includ o cameră de 12 megapixeli în spate, o cameră frontală de 5 MP, 16 GB memorie internă, Android 4.2 Jelly Bean drept OS și o baterie de 2500 mAh. Handsetul oferă conectivitate HSPA+ și mai vine cu accelerometru, senzor de proximitate, giroscop, iar pe partea de software Android 4.2.1 primește modificări minime, fiind păstrat în mare în varianta stock.

Cum vă suna un astfel de model la liber cu preț de 300 de dolari?

Blu Life Pro

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×