Philips pregătește telefonul T3500, un device cu procesor quad core și dotări modeste

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.048 ori
<b>Philips pregătește telefonul T3500, un device cu procesor quad core și dotări modeste</b>Philips pare a pregăti un nou terminal mobil, de această dată unul cu diagonală mare și cu procesor quad core. Ca de obicei mă aștept să iasă în evidență aici bateria cu zile bune de funcționare, în bună tradiție Philips. Noul model este...

Philips pare a pregăti un nou terminal mobil, de această dată unul cu diagonală mare și cu procesor quad core. Ca de obicei mă aștept să iasă în evidență aici bateria cu zile bune de funcționare, în bună tradiție Philips. Noul model este Philips T3500 și mai multe detalii aflați mai jos.

Handsetul vine cu design clasic candybar și va folosi un display touch de 5 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, plus un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz. Philips T3500 va veni și cu 512 MB RAM, 4 GB memorie internă, o cameră de 5 MP în spate și una frontală de 2 MP. Cu asemenea dotări, doar un preț de 200 de dolari ar face handsetul atractiv.

Sau poate o baterie care să ofere peste 3 zile de funcționare. Din păcate telefonul nu are și acest aspect menționat în fișa sa oficială, iar din câte văd din randarea sa, avem de-a face cu un model dual SIM, deoarece apar 2 bare de semnal pe ecran.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×