Gionee lansează Elife E7, phablet cu super cameră frontală și posibil urmaș al lui Allview X1 Soul

1.554 ori
<b>Gionee lansează Elife E7, phablet cu super cameră frontală și posibil urmaș al lui Allview X1 Soul</b>După cum probabil știți deja Allview X1 Soul este o variantă rebranduita de Gionee Elife E6, iar acum producătorul chinez a lansat un urmaș pentru acest model. De această dată e vorba despre un phablet numit Gionee Elife E7, pe care îl vedeți...

După cum probabil știți deja Allview X1 Soul este o variantă rebranduita de Gionee Elife E6, iar acum producătorul chinez a lansat un urmaș pentru acest model. De această dată e vorba despre un phablet numit Gionee Elife E7, pe care îl vedeți mai jos și care cu puțin noroc va ajunge și în România cu branding local.

Acest nou flagship integrează un display Full HD de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și șochează cu o cameră frontală de 8 megapixeli. Interesant e că Gionee afirma că această cameră frontală este mai bună decât camera din spatele lui iPhone 5s, ceea ce pare ușor exagerat. De remarcat aici și designul elegant cu margini ale ecranului minuscule, de doar 2.33 mm grosime.

Gionee Elife E7

în spate avem o cameră de 16 megapixeli, care vine cu tehnologie de la producătorul de lentile Largen și motor de auto focus de la Shicoh. Gionee pare a se axa destul de mult pe funcțiile camerei, astfel că vine cu 20 de moduri scenă, un mod Pro pentru a customiza imaginile, filtre și chiar un mod special pentru fotografiile cu mâncare.

Gionee Elife E7

Puteți alege între versiuni ale acestui device cu 2 sau 3 GB RAM, cu 16 sau 32 GB memorie internă și va exista și o variantă 4G LTE. Terminalul nu are slot microSD și vine cu procesor Snapdragon 800 la 2.2 GHz în varianta 3G și cu frecvența de 2.5 GHz în versiunea LTE. Dotările sunt completate de o baterie de 2500 mAh, iar terminalul ar trebui să coste în jur de 443 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×