BLU lansează două noi telefoane cu baterii uriaşe: Studio Energy 2 şi Energy X; Ele vin cu preţuri scăzute

Autor:  | Publicat în:  BLU 647 ori
<b>BLU lansează două noi telefoane cu baterii uriaşe: Studio Energy 2 şi Energy X; Ele vin cu preţuri scăzute</b>BLU este o companie americană, specializată &icirc;n realizarea de smartphone-uri cu preţuri accesibile şi carcase colorate si tineresti. Azi compania a lansat două terminale cu baterii foarte generoase, modelele BLU Studio Energy 2 şi Energy X....

BLU este o companie americană, specializată în realizarea de smartphone-uri cu preţuri accesibile şi carcase colorate si tineresti. Azi compania a lansat două terminale cu baterii foarte generoase, modelele BLU Studio Energy 2 şi Energy X.

Această firmă se declară "lider de piaţă în zona terminalelor deblocate în SUA", iar produsele sale sunt disponibile via Amazon. BLU Studio Energy 2 şi BLU Energy X pot oferi până la 3 zile de funcţionare mixtă cu o singură încărcare şi rezistă până la 30 de zile în standby. Studio Energy 2 vine cu un ecran de 5 inch şi o baterie de 5000 mAh, iar sasiul păstrează o talie de doar 10 mm.

BLU Energy X

Handsetul Energy 2 dublează stocarea predecesorului, de la 8 la 16 GB şi vine cu 1.5 GB RAM, plus Android 5.0 Lollipop. Acest model costă 173 de dolari şi include o carcasă din aluminiu, suport 4G LTE, procesor MediaTek 64 bit, camera de 8 MP în spate şi 5 MP în faţă, plus slot microSD. Celălalt model, Energy X păstrează carcasa metalică, dar scade grosimea la 8 mm şi preţul la 109 dolari.

Aici primim o baterie de 4000 mAh, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus o cameră frontală de 2 MP şi suport 3G.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×