evoMAG revine cu un nou weekend plin de reduceri; iată ce preț are Galaxy Note 4 zilele acestea

1.428 ori
<b>evoMAG revine cu un nou weekend plin de reduceri; iată ce preț are Galaxy Note 4 zilele acestea</b>Weekend-ul ce tocmai ne bate la ușă pare a fi unul plin de reduceri, cu mulți retaileri de pe piață ce vin cu oferte foarte atractive. Și evoMAG ne atrage atenția odată cu noua ediție din campania Crazy Weekend prin care smartphone-urile,...

Weekend-ul ce tocmai ne bate la ușă pare a fi unul plin de reduceri, cu mulți retaileri de pe piață ce vin cu oferte foarte atractive. Și evoMAG ne atrage atenția odată cu noua ediție din campania Crazy Weekend prin care smartphone-urile, tabletele, dar și celelalte produse beneficiază de prețuri speciale.

Un device pe care iubitorii de conținut multimedia l-ar putea alege, este și Samsung Galaxy Note 4 - terminal cu display Quad HD de 5.7 inch, 3 GB memorie RAM, un stylus S-Pen la pachet și alte dotări de top. De asemenea, spre deosebire de proaspătul lansat Note 5, versiunea de anul trecut oferă și suport microSD. evoMAG vinde acum modelul Note 4 la prețul de 2.499 lei.

Xiaomi Mi 4i

În cazul în care bugetul nu vă permite achiziția unui astfel de device, puteți opta în schimb pentru smartphone-ul Xiaomi Mi 4i. Acesta din urmă ne oferă pentru suma de 1.099 lei specificații ca și un display Full HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și procesor octa-core Snapdragon 615.

Pentru a consulta lista completă de reduceri, vă invităm pe site-ul evoMAG.ro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×