BLU Studio 5.5, smartphone colorat cu ecran de 5.5 inch și preț foarte scăzut; Ar putea ajunge În România sub brand local!

Autor:  | Publicat în:  BLU 2.179 ori
<b>BLU Studio 5.5, smartphone colorat cu ecran de 5.5 inch și preț foarte scăzut; Ar putea ajunge În România sub brand local!</b>BLU este o companie din China care s-a remarcat prin terminale cu grosime scăzută și dotări destul de bune. Acest brand sună familiar și pentru că Allview a adus în România câteva modele BLU rebranduite. Ei bine, astăzi vedem un nou terminal...

BLU este o companie din China care s-a remarcat prin terminale cu grosime scăzută și dotări destul de bune. Acest brand sună familiar și pentru că Allview a adus în România câteva modele BLU rebranduite. Ei bine, astăzi vedem un nou terminal BLU care sună interesant.

BLU Studio 5.5 este noul venit, un phablet de 5.5 inch cu Android 4.2, care costă doar 179 de dolari la liber. Speram să vedem și la noi acest smartphone, eventual cu branding local. Dotările handsetului includ un display TFT de 5.5 inch cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, procesor quad core MediaTek de 1.2 GHz (Cortex A7), cu GPU PowerVR SGX544.

Avem la dispoziție și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, plus o cameră frontală VGA, iar camera din spate e capabilă de captură video FUll HD. Terminalul pune la dispoziție 4 GB memorie internă, accelerometru, giroscop, Bluetooth 4.0, GPS, slot microSD și aflați că acesta este un model dual SIM. El sosește în variante colorate în gri, cyan, galben neon, fuchsia și alb.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×