Meizu ar putea pregăti un smartphone cu ecran curbat, în stil Galaxy Edge

1.389 ori
<b>Meizu ar putea pregăti un smartphone cu ecran curbat, în stil Galaxy Edge</b>Chiar prin intermediul CEO-ului Meizu aflăm astăzi faptul că firma chineză are în plan dezvoltarea unui smartphone cu display curbat în stil Galaxy Edge - terminal care ar putea sosi până la sfârșitul acestui an, sau probabil în primele luni ale anului

Există destul de multe companii din China care lansează telefoane cu panou 2.5D, iar unele au îndrăznit chiar să copieze şi abordarea Edge de la Samsung. Meizu e gata să li se alăture, creând un smartphone cu ecran cu muchii curbate, se pare.

Existau zvonuri despre un astfel de device încă de acum câteva luni, dar până acum nu am avut dovezi concrete. Ei bine, chiar Meizu ar fi confirmat această direcţie de design, anunţând că un smartphone cu ecran curbat e pe lista sa de planuri. Informaţia vine de la CEO-ul companiei, care a acordat un interviu în China.

Ceea ce vedeţi mai sus este o fotografie cu presupusul handset, apărută încă din luna mai, când probabil era doar în faza de prototip. Samsung a înregistrat un succes răsunător cu modelele Edge, iar Meizu ar trebui să se bucure de un succes similar dacă urmează aceeaşi reţetă şi mai mult decât atât, pe modele accesibile.

Având în vedere şi faptul că recent lansatul Meizu MX6 nu a făcut saltul la 6 GB RAM, e posibil ca acest model Edge să facă trecerea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×