BLU Studio 7.0, smartphone-ul ce vine cu display de 7 inch este scos din cutie În fața camerei

Autor:  | Publicat în:  BLU 638 ori
<b>BLU Studio 7.0, smartphone-ul ce vine cu display de 7 inch este scos din cutie În fața camerei</b>Așa cum ați aflat dintr-un articol în această dimineață, pe piața din America a fost lansat un nou device mobil ce vine să redefinească termenul de telefon, sau mai bine zis să seteze o nouă limită a diagonalei unui smartphone. BLU Studio 7.0...

Așa cum ați aflat dintr-un articol în această dimineață, pe piața din America a fost lansat un nou device mobil ce vine să redefinească termenul de telefon, sau mai bine zis să seteze o nouă limită a diagonalei unui smartphone. BLU Studio 7.0 este terminalul în cauză, dispozitiv ce ne oferă un panou de 7 inch și specificații mid-range la un preț de 150$.

La scurt timp de la anunțul oficial, cei de la PhoneDog au publicat un prim clip de unboxing al terminalului în cauză, cât și câteva impresii despre noul produs. Printre specificațiile acestuia regăsim un display cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor dual-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto de 5 megapixeli.

Din câte putem vedea, phablet-ul sosește cu o folie de protecție pentru ecran, un manual de utilizare, o pereche de căști cu microfon, cablul USB și un încărcator standard. Deși este practic o tabletă, acesta nu impresionează la capitolul dotări tehnice, dar totuși prețul este unul foarte atractiv pentru o asemenea diagonală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×