Smartphone-ul Nexus de 5 inch cunoscut sub numele de cod HTC Sailfish, își dezvăluie specificațiile

1.844 ori
<b>Smartphone-ul Nexus de 5 inch cunoscut sub numele de cod HTC Sailfish, își dezvăluie specificațiile</b>Un zvon ce circulă în mediul online de o bună perioadă de timp este și acela ce face referire la faptul că HTC va dezvolta unul dintre smartphone-urile Nexus din acest an. Având numele de cod Sailfish, produsul în cauză își dezvăluie astăzi o parte dintre

De ceva timp circulă în mediul online și zvonul potrivit căruia HTC urmează a dezvolta măcar unul dintre smartphone-urile Nexus din acest an. Telefonul cu numele de cod Sailfish ajunge astăzi în atenția noastră, și asta grație unor informații primite din partea unei surse de încredere de către publicația AndroidPolice.com.

De aici aflăm că terminalul ar urma să ne ofere un display Full HD de 5 inch cu o densitate a pixelilor de 440ppi, un procesor quad-core de 2.0 GHz pe 64-bit, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Camera foto principală va fi reprezentată de către un senzor de 12 megapixeli, iar pentru captura selfie se pare că vom avea la dispoziție o cameră de 8 megapixeli.

Lista de dotări mai cuprinde un scanner de amprente amplasat pe spatele device-ului, un port USB Type-C la bază, și un jack audio 3.5 mm ce va fi regăsit în partea de sus. Primim conectivitate Bluetooth 4.2 aici, și există posibilitatea să vedem difuzoare stereo la pachet.

Încă nu se cunoaște cu siguranță dacă modelul de bază ne va oferi 32 GB de stocare, sau dacă HTC va include și un model standard cu doar 16 GB memorie internă. Pe hârtie aceste specificații sună destul de bine, ținând cont că vom avea de-a face cu un smartphone relativ compact cu al său display de 5 inch. 

Cât despre varianta phablet pregătită, ne-am putea aștepta ca aceasta să fie produsă tot de către HTC, sau poate chiar de Huawei în schimb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×