Five Nights at Freddy's 2 Review (Sony Xperia Z3): mai Înspăimântător și mai stresant decât predecesorul său (Video)

2.546 ori
<b>Five Nights at Freddy's 2 Review (Sony Xperia Z3): mai Înspăimântător și mai stresant decât predecesorul său (Video)</b>După ce am testat Five Nights at Freddy&#39;s pe Galaxy Note 4 și nu am fost foarte impresionați de el, e momentul să aruncăm o privire asupra succesorului său. E vorba despre Five Nights at Freddy&#39;s 2, testat pe Sony Xperia Z3. Noul joc costă...

După ce am testatFive Nights at Freddy's pe Galaxy Note 4 și nu am fost foarte impresionați de el, e momentul să aruncăm o privire asupra succesorului său. E vorba despre Five Nights at Freddy's 2, testat pe Sony Xperia Z3. Noul joc costă 3 dolari și este în mod clar mai bun decât primul Freddy.

în primul rând au dispărut ușile și luminile laterale, astfel că nu mai există o barieră între voi și creaturile animatronice. Povestea e aceeași: sunteți un paznic de noapte la un restaurant de familie, unde creaturile care încântă copiii ziua prind viață noaptea. E vorba despre acei păpușoi mari în formă de animale și personaje de desene animate. Numărul lor a crescut la 10 acum și sunt și mai multe camere de luat de vederi pe care le puteți urmări mișcările.

Ei vor pleca din depozit și veni spre camera voastră pentru a vă linșa, iar unele creaturi pot fi alungate cu flashuri ale lanternei. Aveți la dispoziție acum o lanternă cu baterie limitată, care trebuie să țină totuși de la 12 noaptea până la 6 dimineața, cât durează tura voastră. Pe lângă lanterna, puteți folosi și un cap al unui costum Freddy Fazzbear, pentru a vă deghiza în monstru și va ascunde de animatronici. Unele creaturi sunt imune la lanternă sau mască.

Five Nights at Freddy's 2

Printre monștri se numără și o vulpe roșcată, clasicul urs Freddy, un fel de mare pui galben feminin, o creatură în genul măștii din filmul Saw și un fel de Pinocchio care vă dezactivează lanterna și râde copilăros. Creaturile vă pot copleși și intrând în conductele laterale de aeririsire, nu doar pe holul din fața voastră. Jocul a devenit mai stresant și mai înfricoșător, iar sunetul de fundal e foarte bun.

Din când în când trebuie să învârtiți și o cutiuță muzicală pentru a vă asigura că măcar unul dintre monștri rămâne la locul său. Jump scares au rămas neschimbate, iar scopul e să rezistați 5 nopți, plus una sau două bonus. Nivelul de dificultate a crescut, grafică a rămas cam la fel, iar atmosfera e înfricoșătoare. îi acordăm lui Five Nights at Freddy's 2 nota de 9 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Sony Xperia Z3 prețuri actualizate:

Five Nights at Freddy's 2 Review (Sony Xperia Z3)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×