Bluboo Maya vs. Ulefone U007: două terminale cu prețuri de sub 300 lei și dotări atractive

2.181 ori
<b>Bluboo Maya vs. Ulefone U007: două terminale cu prețuri de sub 300 lei și dotări atractive</b>Cu ocazia unei campanii aniversare marca TomTop.com, avem astăzi parte de reduceri foarte interesante - în special pentru smartphone-urile din oferta retailerului. Printre acestea regăsim și două modele cu prețuri de sub 300 lei ce cu siguranță vor

Mulțumită unei noi campanii promoționale din partea celor de la TomTop.com, avem astăzi parte de prețuri speciale pentru două dintre cele mai accesibile terminale de pe piață ce rulează Android 6.0 Marshmallow. Este vorba despre Bluboo Maya și Ulefone U007, telefoane despre care v-am mai vorbit anterior, și asta pentru că avem de-a face cu modele foarte interesante prin prisma prețului și al specificațiilor.

Vom compara astfel specificațiile hardware ale celor două produse, dar și prețul de comercializare. În primul rând îl avem pe Ulefone U007, telefon ce costă doar 49.99 dolari ~ 205 lei, și care ne aduce un display de 5 inch cu rezoluție de 1280 pe 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de sotcare cu posibiltate de atașare a unui card microSD.

Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli ce beneficiază de tehnologia de interpolare prin care fotografiile obținute vor avea o rezoluție de 13 megapixeli, sistem întâlnit și în cazul senzorului frontal de 2 megapixeli ce poate captura imagini de 5 megapixeli. De asemenea, Ulefone U007 vine cu suport dual-SIM, conectivitate 3G și cu o baterie de 2200 mAh.

În cazul lui Bluboo Maya primim un display mai generos de 5.5 inch ce păstrează rezoluția HD, același procesor quad-core MediaTek MT6580 tactat la o frecvență de 1.3 GHz, dar în schimb avem aici 2 GB memorie RAM, Memoria internă este de 16 GB, iar la nevoie putem opta pentru atașarea unui card microSD de până la 32 GB.

Telefonul mai include la pachet o cameră foto principală Sony de 13 megapixeli, o cameră seflie de 8 megapixeli, și de un port microUSB v2.0 pentru încărcarea bateriei de 3000 mAh. Avem tot conectivitate 3G și pe acest device, Bluetooth 4.0, suport dual-SIM și un jack audio 3.5 mm. Prețul de comercializare pentru Bluboo Maya este de doar 69.99 dolari, ceea ce se convertește în aproximativ 290 lei.

Cele două terminale pot fi comandate de pe site-ul tomtop.com, platformă unde veți găsi și alte reduceri la fel de interesante grație unei campanii aniversare a retailerului. Nu în ultimul rând, aflați că la achiziția unui produs din pagina promoției, veți primi și un accesoriu cadou, cum este cazul unui încărcător auto la comanda acestui telefon de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×