Campania "Vedetă în Orașul Tău" oferă clienților Allview șansa de a deveni vedete și a se bucura de experiențe VIP!

Autor:  | Publicat în:  Allview 796 ori
<b>Campania "Vedetă în Orașul Tău" oferă clienților Allview șansa de a deveni vedete și a se bucura de experiențe VIP!</b>Pentru ziua de mâine cei de la Allview ne pregătesc lansarea a două noi terminale din zona mid-range, fiind vorba aici despre modelul X3 Soul Style, și despre X3 Soul Lite. Odată cu debutul propriu-zis, vom primi și informații extra cu privire la o

Așa cum v-am informat cu doar câteva zile în urmă, brașovenii de la Allview pregătesc lansarea a două terminale mobile pentru mâine, 28 iunie. Este vorba despre modelul X3 Soul Style, și despre X3 Soul Lite - dispozitive mid-range ce se vor axa mai mult pe capitolul design, oferind în același timp și dotări ceva mai speciale cum este cazul unui scanner de amprente regăsit pe unul dintre ele.

În așteptarea acestui debut, compania Allview ne prezintă astăzi un teaser interesant, unul ce face referire la o campanie foarte interesantă la prima vedere. Având denumirea - Vedetă în Orașul Tău -, această campanie va oferi clienților Allview posibilitatea de a deveni vedete, și astfel a se bucura de experiențe VIP care vin la pachet cu acest statut.

Nu multe se cunosc despre acest proiect, dar cu siguranță în componența sa vor fi incluse și smartphone-urile Allview. Posibil ca odată cu lansarea dispozitivelor de mâine să primim detalii extra și informații despre modalitatea în care utilizatorii de terminale Allview se pot înscrie în această campanie. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×