Vernee Apollo Lite este comparat cu OnePlus 3 din punct de vedere al design-ului; vedem și un clip interesant

1.822 ori
<b>Vernee Apollo Lite este comparat cu OnePlus 3 din punct de vedere al design-ului; vedem și un clip interesant</b>Încă puțin și cei de la Vernee vor da startul livărilor de terminale Apollo Lite către utilizatorii ce au plasat o precomandă anterior. În așteptarea procesului, compania decide să ne prezinte astăzi un clip interesant în care design-ul lui Apollo Lite

În curând cei de la Vernee vor da startul livrărilor de terminale Apollo Lite către clienții ce au plasat o precomandă până în acest moment, telefon cu preț de doar 200 dolari ce beneficiază și de un hardware pe măsură. Între timp, compania chineză decide să ne prezinte astăzi un video interesant prin care care design-ul lui Apollo Lite este comparat cu cel adoptat de către modelul flagship OnePlus 3.

Din start ne dăm seama că avem de-a face cu două terminale ce vin în carcase metalice, semn că primim în ambele cazuri modele premium ce nu fac rabat de la calitate. Benzile destinate antenelor sunt foarte similare, la fel și forma camerei foto regăsite pe spatele smartphone-urilor de față.

Dacă OnePlus 3 vine cu un scanner de amprente amplasat frontal, iată că Apollo Lite dispune de un asemenea modul pe spate în schimb - locație mai ușor de accesat de către utilizator.Pe ambele dispozitive regăsim un port USB Type-C la bază, difuzorul, dar și jack-uri audio 3.5 mm.

Ca specificații, modelul produs de către Vernee ne oferă un display FHD de 5.5 inch, 4 GB RAM, un procesor deca-core Helio X20 și o cameră foto Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli. Rulăm Android 6.0 Marshmallow din fabrică (cod kernel deschis dezvoltării de ROM-uri), iar conectivitatea 4G LTE este desigur prezentă la bord. Mai multe detalii despre Vernee Apollo Lite găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×