Bluebird Pidion BIP-6000, un smartphone ultra-rezistent ce ruleaza Android

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.593 ori
<b>Bluebird Pidion BIP-6000, un smartphone ultra-rezistent ce ruleaza Android</b>Produs de catre SDG, Bluebird Pidion nu este o gama noua de telefoane super rezistente, dupa cum nici modelul BIP-6000 nu este inovator, dar factorul de noutate il constituie OS-ul Android de pe acesta. &nbsp; &nbsp; Pana acum, acest model rula Windows...

Produs de catre SDG, Bluebird Pidion nu este o gama noua de telefoane super rezistente, dupa cum nici modelul BIP-6000 nu este inovator, dar factorul de noutate il constituie OS-ul Android de pe acesta.

Pana acum, acest model rula Windows Mobile 6.1, folosindu-se de un procesor Marvell PXA320 la 806 MHz si trebuie sa aflati ca printre dotarile acestui handset se mai numara si suport GSM/HSDPA, o camera de 3 megapixel, un scanner pentru coduri de bare si un display VGA de 3.5 inchi. Dupa cum vedeti, terminalul vine si cu o tastatura full QWERTY, dar si cu o carcasa ultra-rezistenta.

Deocamdata, Bluebird Pidion BIP-6000 ruleaza Android 1.5, dar banuim ca un update la versiunea 2.x va fi disponibil in curand. In cazul in care va intrebati, acest model este capabil sa reziste la vibratii, praf, umiditate, conditii meteo extreme, impact si tot soiul de socuri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×